GVC Group

 

A történetünk az első időkben a közétkeztetésről szólt. A GVC George’s Venture Capital Zrt. jelenlegi legnagyobb cégcsoportját a mai napig a Hungast Csoport jelenti, amelyet magyar magánszemélyek, György Tamás és családtagjai alapították 1996-ban. Jelenleg is az ő tulajdonukban áll. 2016-ban az Elamen Zrt., valamint leányvállalata a Bakony Gaszt Zrt., majd 2017-ben a korábbi Sodexo Kft. és leányvállalata, a Zóna Vendéglátó Kft. a Hungast csoport tagjává váltak.

Mára a cégcsoport Magyarország piacvezető közétkeztető vállalatává nőtte ki magát, fogyasztóink száma naponta hozzávetőlegesen 200.000 fő az ország mind a 19 megyéjében. Tényleges fogyasztóinkon túl azonban kiemelkedően fontosnak tartjuk a teljes népesség egészséges életmóddal kapcsolatos edukációját is, ahogy sok más, társadalmi szerepvállalásunkhoz köthető tevékenységünket is.

A fentebb említett közétkeztetésen túl – amely magában foglalja az oktatási-és nevelési intézmények mellett a szociális étkeztetést és a munkahelyi, vállalati szolgáltatásainkat is-, immáron az agráriumban is hangsúlyosan jelen vagyunk, amelyben a fő profilunk a szántóföldi növénytermesztés, az állattenyésztés, és a szőlőtermesztés/bortermelés. A csoport vezető cége a Villányi Szársomlyó Kft., amely a hajdani villányi termelőszövetkezet jogutódja. Valamint ezen tevékenységi körhöz tartozik a nemrégiben olasz magánszemélyektől vásárolt zalai agrárvállalkozások együttese is. Az összesen négy agárcég megvásárlásával éves szinten mintegy négy milliárd forintnyi termelő kapacitás került a GVC csoporthoz.

Ezzel nem csak a hazai nemzetgazdaság erősödik, hanem biztosítottá válik számos magyar, Villány és vonzáskörzetében élő, valamint zalai család megélhetése is a stabil munkahelyteremtés és fenntartás révén. Ezen felül a GVC George’s Venture Capital Zrt.. égisze alá tartozó Hungast Csoport, mint piacvezető étkeztetési szolgáltató még szélesebb körben tudja alkalmazni gyakorlatát, miszerint az ellátási láncok lerövidítésével hazai alapanyagokból, magyar munkaerő hozzáadott értékével szinergiákat tud eredményesen kialakítani, amellyel környezetvédelmi törekvéseket is szolgálni tudnak.

A környezetünk védelme érdekében a technológiai fejlődést is támogatjuk. Cégcsoportunk immár egy hajóban evez az eKraft Europe Kft-vel, ahol elektromos hajtáslánccal bíró vízi járműveket fejlesztünk.

Mindezeken felül a pénzügyi, létesítménykezelési, valamint sportági területeken is jelentős érdekeltségeink vannak, illetve még számos, közeljövőben kibontakozó projekten is dolgozunk.

Mi, a GVC GROUP család tagjai minden nap annak szellemében dolgozunk, hogy vállalataink mindig előretekintve, játszhassanak szerepet a fenntartható és kiegyensúlyozott gazdasági növekedésben, egy olyan holnapért, amelynek előnyeiből mindenki részesül.

Kérem, tekintse át a honlap segítségével a portfóliónkat!

 

Dávid Ilona
vezérigazgató