A Hungast csoport

Felsorolni is nehéz, mennyi kihívással találja szemben magát az, aki a gyermek-és diákétkeztetést választja hivatásul. Mi mégis pontokba szedtük azon alapelveinket, amelyeket követve mára már a legnagyobbak vagyunk, hiszen az egyik legfőbb célunknak tekintjük, hogy ne csak helyt álljunk egy olyan területen, ahol folyamatosan a maximumot kell nyújtani, hanem irányt is mutassunk, és a lehető legjobb ételeket adjuk a gyermekeknek. Mintha csak a sajátjainkról lenne szó.

Vital Services

A ma étele a holnap emberét építi. Meggyőződésünk, hogy a munkahelyi étkezés túlmutat önmagán, némi megpihenést, szusszanást jelent a rohanó hétköznapokban. A jó ebéd erőt és kedvet ad a nap folytatásához. Ez az a töltekezés, ami után újult lendülettel tudnak a fogyasztóink dolgozni. Örömmel járulunk hozzá a munkanapjaik sikerességéhez, amihez a mi hajtóerőnk az ő bizalmuk.

Villányi Szársomlyó

Mezőgazdasági Kft.

Villány és környékén, 2.700 ha termőföldön foglalkozunk kukorica, őszibúza és napraforgó termesztéssel. Modern gépállománnyal, saját szárítóval és 13.000 tonna raktárkapacitással rendelkezünk és igény esetén bérmunkát is vállalunk. Emellet évi 30.000 hízósertést nevelünk fel az ivánbattyáni és vajszló telephelyeinken, melyeket túlnyomórészt belföldön értékesítünk.

ZalaGroup

A föld arany. Tiszteljük és becsüljük is. Küldetésünknek tekintjük a mezőgazdaság hagyományos értékeinek megtartása mellett az innovációk alkalmazását, amelyek megalkotásában tevőlegesen is részt veszünk. Úgy tartjuk, hogy a technológia fejlődésével a fenntarthatósághoz is hozzájárulunk, emellett valljuk, hogy étkeztetési divíziónkkal karöltve az ellátási lánc lerövidítésével a környezetünket is óvni tudjuk.

Batthyány Pince

A villányi név kötelez minőségre, tradícióra, elkötelezettségre! A helyi dűnéken megtermelt szőlőinkből készült első osztályú, sokszorosan díjnyertes borainkat Villány egyik legrégebben, 1810-ben épült pincéjében, az egykor a Batthyány család birtokán érleljük a fogyasztóink kedvére, egészségére.

Pécsi MFC

Sport. Város. Sportváros. Pécs megannyi híres sportolót és sportcsapatot adott az országnak. Egyéni és csapatsportok fellegvárának számított a megyeszékhely, ahol a labdarúgásnak is óriási hagyományai vannak. Tudta hogy Pécs első számú focicsapata egykor a Juventus-szal, a Manchester United-dal vagy éppen a Newcastle United-dal játszott szoros, nemzetközi kupameccseket? Napjainkban azon dolgozunk, hogy e patinás klub, a PMFC a régi fényében csillogjon, az igényes futballszerető közönségünk legnagyobb örömére.

eKraft Europe Kft.

Célunk, hogy a hajózás minden területén kiszolgáljuk az igényeket, a folyóktól a tavakon át a tengerekig. A modern és széles körben terjedő elektromos meghajtást újragondolva ültetjük át a hajós kultúrába. Arra törekszünk, hogy az általunk megálmodott, majd megtervezett univerzálisan használható elektromos hajtásláncok fejlesztésében és integrálásában piacvezető szerepet töltsünk be a középeurópai régióban. Cégünk fontosnak tartja a természet védelme mellett az aktív pihenést és kikapcsolódást. Ezen elv mentén menedzseljük vállalkozásunkat.