A Hungast csoport

Felsorolni is nehéz, mennyi kihívással találja szemben magát az, aki a gyermek-és diákétkeztetést választja hivatásul. Mi mégis pontokba szedtük azon alapelveinket, amelyeket követve mára már a legnagyobbak vagyunk, hiszen az egyik legfőbb célunknak tekintjük, hogy ne csak helyt álljunk egy olyan területen, ahol folyamatosan a maximumot kell nyújtani, hanem irányt is mutassunk, és a lehető legjobb ételeket adjuk a gyermekeknek. Mintha csak a sajátjainkról lenne szó.

Vital Services

A ma étele a holnap emberét építi. Meggyőződésünk, hogy a munkahelyi étkezés túlmutat önmagán, némi megpihenést, szusszanást jelent a rohanó hétköznapokban. A jó ebéd erőt és kedvet ad a nap folytatásához. Ez az a töltekezés, ami után újult lendülettel tudnak a fogyasztóink dolgozni. Örömmel járulunk hozzá a munkanapjaik sikerességéhez, amihez a mi hajtóerőnk az ő bizalmuk.

ZalaGroup

A föld arany. Tiszteljük és becsüljük is. Küldetésünknek tekintjük a mezőgazdaság hagyományos értékeinek megtartása mellett az innovációk alkalmazását, amelyek megalkotásában tevőlegesen is részt veszünk. Úgy tartjuk, hogy a technológia fejlődésével a fenntarthatósághoz is hozzájárulunk, emellett valljuk, hogy étkeztetési divíziónkkal karöltve az ellátási lánc lerövidítésével a környezetünket is óvni tudjuk.

VillGroup

Kevés annyira ikonikus mezőgazdasági terület van a kárpátmedencében, mint amilyen Villány és környéke. Messze földön híres e környék a növénytermesztéshez oly’ kedvező klímájáról, kivételesen jó termőföldjéről, kiváló borairól. A környék tradíciói mellett az elhivatottságunk kötelez, hogy a hagyományos értékek megőrzése mellett ne csak használjuk e földet, hanem adjunk is neki. A legjobból, a legjobbnak!

GVC Green

A GVC GROUP az gazdasági élet számos területén mutat példát sikereivel, innovációival, ügyfélközpontú ügyvitelével. A társadalmi szerepvállalásainkkal is igyekszünk az élen járni, és nincs ez másképp a környezetvédelmi törekvéseinkkel sem. A cégcsoport klímavédelemre irányuló projekje, a GVC GREEN nem kisebb célt tűzött ki maga elé, minthogy kétezer hektár új erdőterület telepítsen Magyarországon. A GVC Group elkötelezett abban, hogy segítségére siessen a légkörnek. A földi élővilág kialakulásával a légkör szén-dioxid körforgása egyensúlyba került, hiszen a növények szén-dioxid megkötő kapacitása hozzávetőlegesen megegyezett az élővilág kibocsátásával. Az emberi tevékenységek azonban felborították ezt az egyensúlyt, így bolygónk, a Föld -és így mindannyiunk- jövője szempontjából kiemelt jelentőségű, hogy növeljük a létfontosságú megkötő kapacitást, vagyis növényeket, erdőket telepítsünk.

Batthyány Pince

A villányi név kötelez minőségre, tradícióra, elkötelezettségre! A helyi dűnéken megtermelt szőlőinkből készült első osztályú, sokszorosan díjnyertes borainkat Villány egyik legrégebben, 1810-ben épült pincéjében, az egykor a Batthyány család birtokán érleljük a fogyasztóink kedvére, egészségére.

Pécsi MFC

Sport. Város. Sportváros. Pécs megannyi híres sportolót és sportcsapatot adott az országnak. Egyéni és csapatsportok fellegvárának számított a megyeszékhely, ahol a labdarúgásnak is óriási hagyományai vannak. Tudta hogy Pécs első számú focicsapata egykor a Juventus-szal, a Manchester United-dal vagy éppen a Newcastle United-dal játszott szoros, nemzetközi kupameccseket? Napjainkban azon dolgozunk, hogy e patinás klub, a PMFC a régi fényében csillogjon, az igényes futballszerető közönségünk legnagyobb örömére.

eKraft Europe Kft.

Célunk, hogy a hajózás minden területén kiszolgáljuk az igényeket, a folyóktól a tavakon át a tengerekig. A modern és széles körben terjedő elektromos meghajtást újragondolva ültetjük át a hajós kultúrába. Arra törekszünk, hogy az általunk megálmodott, majd megtervezett univerzálisan használható elektromos hajtásláncok fejlesztésében és integrálásában piacvezető szerepet töltsünk be a középeurópai régióban. Cégünk fontosnak tartja a természet védelme mellett az aktív pihenést és kikapcsolódást. Ezen elv mentén menedzseljük vállalkozásunkat.