Catey

Az egészségügyi és szociális intézmények étkeztetése egy új korszakba lép. Innovatív megoldásainkkal modern eszközöket, könnyen fogyasztható, ízletes és tápláló ételeket biztosítunk, amelyek a betegek és a bentlakók egyéni igényeihez igazodnak. Hiszünk abban, hogy az étkezés nemcsak a táplálkozásról, hanem gondoskodásról, a gyógyulásról, és a komfortérzetről is szól.

Szupermenza

A legjobb ebéd az, amelyet a gyermek elfogyaszt. A szabadszedés során pedig pontosan ez valósul meg! A korábbi rendszerben a felszolgált ételek jelentős részét a gyermekek nem fogyasztották el, gyakran kóstolás nélkül maradtak a fogások a tányéron. Pedig mi más lehetne a közétkeztetés legfontosabb célja, minthogy a gyermekek jóllakjanak? A szabadszedés rendszerében ezt tudjuk elérni, hiszen saját ízlésük és igényük szerint fogyaszthatnak az ételekből. Ráadásul ezzel az ételhulladék mennyisége is nagymértékben lecsökken, amely által fenntarthatóbb tevékenység lesz a közétkeztetés.

RESTOme

A ma étele a holnap emberét építi. Meggyőződésünk, hogy a munkahelyi étkezés túlmutat önmagán, némi megpihenést, szusszanást jelent a rohanó hétköznapokban. A jó ebéd erőt és kedvet ad a nap folytatásához. Ez az a töltekezés, ami után újult lendülettel tudnak a fogyasztóink dolgozni. Örömmel járulunk hozzá a munkanapjaik sikerességéhez, amihez a mi hajtóerőnk az ő bizalmuk.

GVC Green

A GVC GROUP az gazdasági élet számos területén mutat példát sikereivel, innovációival, ügyfélközpontú ügyvitelével. A társadalmi szerepvállalásainkkal is igyekszünk az élen járni, és nincs ez másképp a környezetvédelmi törekvéseinkkel sem. A cégcsoport klímavédelemre irányuló projekje, a GVC GREEN nem kisebb célt tűzött ki maga elé, minthogy kétezer hektár új erdőterület telepítsen Magyarországon. A GVC Group elkötelezett abban, hogy segítségére siessen a légkörnek. A földi élővilág kialakulásával a légkör szén-dioxid körforgása egyensúlyba került, hiszen a növények szén-dioxid megkötő kapacitása hozzávetőlegesen megegyezett az élővilág kibocsátásával. Az emberi tevékenységek azonban felborították ezt az egyensúlyt, így bolygónk, a Föld -és így mindannyiunk- jövője szempontjából kiemelt jelentőségű, hogy növeljük a létfontosságú megkötő kapacitást, vagyis növényeket, erdőket telepítsünk.

ZalaGroup

A föld arany. Tiszteljük és becsüljük is. Küldetésünknek tekintjük a mezőgazdaság hagyományos értékeinek megtartása mellett az innovációk alkalmazását, amelyek megalkotásában tevőlegesen is részt veszünk. Úgy tartjuk, hogy a technológia fejlődésével a fenntarthatósághoz is hozzájárulunk, emellett valljuk, hogy étkeztetési divíziónkkal karöltve az ellátási lánc lerövidítésével a környezetünket is óvni tudjuk.

VillGroup

Kevés annyira ikonikus mezőgazdasági terület van a kárpátmedencében, mint amilyen Villány és környéke. Messze földön híres e környék a növénytermesztéshez oly’ kedvező klímájáról, kivételesen jó termőföldjéről, kiváló borairól. A környék tradíciói mellett az elhivatottságunk kötelez, hogy a hagyományos értékek megőrzése mellett ne csak használjuk e földet, hanem adjunk is neki. A legjobból, a legjobbnak!

A Hungast csoport

Felsorolni is nehéz, mennyi kihívással találja szemben magát az, aki a gyermek-és diákétkeztetést választja hivatásul. Mi mégis pontokba szedtük azon alapelveinket, amelyeket követve mára már a legnagyobbak vagyunk, hiszen az egyik legfőbb célunknak tekintjük, hogy ne csak helyt álljunk egy olyan területen, ahol folyamatosan a maximumot kell nyújtani, hanem irányt is mutassunk, és a lehető legjobb ételeket adjuk a gyermekeknek. Mintha csak a sajátjainkról lenne szó.

Batthyány Pince

A villányi név kötelez minőségre, tradícióra, elkötelezettségre! A helyi dűnéken megtermelt szőlőinkből készült első osztályú, sokszorosan díjnyertes borainkat Villány egyik legrégebben, 1810-ben épült pincéjében, az egykor a Batthyány család birtokán érleljük a fogyasztóink kedvére, egészségére.